• Archief
British Autojumble 28 juni 2014 in Waalwijk

British Autojumble 28 juni 2014 in Waalwijk

Op zondag 28 juni 2015 organiseert het MG Samenwerkingsverband de BRITISH AUTOJUMBLE in het Lido Park te Waalwijk. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom. De toegang is gratis.

Het is een verzamelplaats van Engelse Oldtimer verenigingen en particulieren die een plekje uitzoeken en gastvrijheid verlenen aan de bezoekers. Iedere eigenaar van een Engelse Oldtimer of Youngtimer en andere geïnteresseerden zijn welkom om met zijn of haar automobiel naar het Lido Park te komen.

De organisatie verwacht meer dan 1100 Engelse Oldtimers te begroeten. Een ideaal uitje om met de hele familie naar toe te rijden. Komt u met een Engelse auto naar Waalwijk? Er is er een parkeerplaats voor u beschikbaar op het expositieterrein. Voor andere auto’s is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Meer informatie is te vinden op: www.mgcarclub.nl

terug naar voorpagina