• Archief
Dutch National Triumph Day 12 juli 2015

Dutch National Triumph Day 12 juli 2015

Het grootste landelijke Triumph evenement ‘Dutch National Triumph Day’ bestaat al weer vele jaren. Inmiddels gaan we al weer naar editie 2015. Het succesvolle evenement zal dit jaar weer worden georganiseerd door de vier Triumph clubs in Nederland; Club Triumph Holland, TR Club Holland, Triumph Spitfire Club en Stag Club Nederland, samen goed voor circa 3.000 verenigde oldtimer liefhebbers van het merk Triumph en Standard, alsmede hiervan afgeleide automobielen.

Het is een zomers evenement en vindt plaats op zondag 12 juli. Wederom op de sfeervolle locatie van Landgoed Beukenrode, aan de Beukenrodelaan 2 te 3941 ZP Doorn (tussen Doorn en Driebergen aan de N225), routebeschrijving op www.beukenrode.nl. Landgoed Beukenrode huisvest het centraal gelegen Jachthuis, in de 19e eeuw gebouwd in Italiaanse neorenaissancestijl, omringd door een geometrisch aangelegde tuin met vijver. Prima bereikbaar via de A12, afslag 20.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. In 2013 en 2014 werden er zelfs meer dan 400 verwelkomd door de organiserende clubs; een blijvend massale opkomst en daarmee heeft DNTD bewezen dat hieraan behoefte is. Want niet alleen zijn alle clubleden van de vier clubs welkom, maar uiteraard ook iedereen die geen lid is van een Triumph club maar dit merk een warm hart toedraagt. Onderstaand een korte samenvatting van het dagprogramma. Het belooft een bijzondere dag te worden voor iedereen die de Britse klassieker TRIUMPH wil zien, horen en voelen.

Meer informatie: dntd.triumph.nl

terug naar voorpagina