• Archief
33e Oldtimerdag Alphen aan den Rijn 12 september 2015

33e Oldtimerdag Alphen aan den Rijn 12 september 2015

In 1983 werd de Oldtimerdag in Alphen aan den Rijn voor het eerst georganiseerd. Hiermee werd de basis gelegd voor een uniek jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud. Mede door geleverde bijdragen en inspanningen van de sponsors groeide het evenement uit tot het grootste Oldtimer spektakel in onze regio of beter gezegd van West-Nederland. De organisatie is er zelfs trots op, dat ze kunnen zeggen, het grootste Oldtimerfestival van Nederland te zijn welke in een binnenstad wordt georganiseerd.

Nu ook het Rijnplein en omgeving (voor de buitenstaanders: hoge centrumzijde aan de andere kant van de rivier) bij het evenementen terrein is getrokken, is het evenement uitgegroeid tot één van de drie “A” evenementen van Alphen aan den Rijn met jaarlijks 25.000 tot 40.000 bezoekers. De Oldtimerdag wordt dit jaar alweer voor de 33e keer georganiseerd en wel op 12 september 2015.

Meer informatie: www.oldtimerdagalphenaandenrijn.nl

terug naar voorpagina