• Archief
Schuiteman Oldtimer Event 13 juni 2015

Schuiteman Oldtimer Event 13 juni 2015

Op zaterdag 13 juni 2015 organiseert Schuiteman Accountants & Adviseurs het Schuiteman Oldtimer Event. De opbrengst gaat naar de stichting Rally For Kids. Deze stichting bezorgt ernstig zieke en gehandicapte kinderen een onvergetelijke dag op het circuit. De toertocht start en eindigt in Voorthuizen.

Het Schuiteman Oldtimer Event vond onder de naam Brezan Historische Rally For Kids al een aantal jaar plaats. Nu Schuiteman de organisatie van Brezan heeft overgenomen, gaat het evenement verder onder deze nieuwe naam. Iedereen met een auto van 40 jaar en ouder is welkom om aan de toertocht deel te nemen.

Onder het motto ‘wij rijden om zieke kinderen te verblijden’ bezorgt Rally For Kids ernstig zieke en gehandicapte kinderen een mooie dag. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een rallyevenement bijwonen of mogen ze zelf meerijden met een coureur op het circuit. Op deze manier hoopt de stichting dat de kinderen hun ellende voor even kunnen vergeten. Bert van Dijk van Schuiteman: “om daar een steentje aan bij te mogen dragen is voor ons het doel van het Schuiteman Oldtimer Event. Wij ontspannen die dag en gunnen het deze kinderen ook.”

Meer informatie en inschrijven: www.oldtimerevent.nl

terug naar voorpagina