• Archief
Porsche RS Fest 19 en 20 september 2015

Porsche RS Fest 19 en 20 september 2015

Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 zullen de hallen en het buitenterrein van Autotron Rosmalen voor de derde keer tot de rand gevuld worden met pure Porsche-passie. Voor die data staat RS Fest, dat in 2013 zijn première beleefde als Porsche Fest, op de kalender.

Ook dit jaar wordt het weer een evenement voor het hele gezin, waarin auto’s en lifestyle, maar ook entertainment voor de jongste Porscheliefhebbertjes allemaal een hoofdrol spelen.

Dit jaar staat RS Fest in het teken van 50 jaar Targa. De eerste 911 Targa verscheen in 1965. Sindsdien is één op de acht verkochte 911-modellen een Targa. Het Targa-aandeel vertoont een stijgende lijn. De Targa heeft zeker ook in Nederland een iconische status. De 911 Targa is nog steeds bekend als Politie Porsche. Ook dit jaar zijn ook deze Politie Porsches weer aanwezig.

Op de AutoRAI presenteerde Porsche een speciaal actiemodel voor de Nederlandse markt van de 911 Targa, maar tijdens RS Fest pakt de organisatie uitgebreid uit met een overzicht van alle Targa modellen door de jaren heen.

Meer informatie: www.rsfest.nl

terug naar voorpagina