• Archief
VrijstellingOldtimer geeft juridische strijd op

VrijstellingOldtimer geeft juridische strijd op

Na vier verloren rechtzaken en nog een rechtzaak te gaan, heeft het team van VrijstellingOldtimer hun achterban gevraagd of ze op de ingeslagen weg door moesten gaan of het over een andere boeg moeten gooien. Dat laatste betekent de politieke lobby verder intensiveren om zo de aanpassingen in de MRB vrijstelling voor oldtimer weer ongedaan te maken. De lobby heeft overigens niet stilgestaan, tijdens het voeren van de procedures heeft VrijstellingOldtimer contacten onderhouden met verschillende politieke partijen, maar ook met organisaties zoals de KNAC, FEHAC en BOVAG. De gang naar de rechter heeft tot op heden nog niets opgeleverd en een hoger beroep zou een zaak van een hele lange adem worden. Er is dan ook massaal gekozen voor de politieke lobby. Oldtimerliefhebbers moeten zich anderhalf jaar na invoering voorlopig maar schikken naar de nieuwe regels. Hopelijk brengt een (gezamenlijke) politieke lobby licht aan het einde van de tunnel.

Meer informatie: www.vrijstellingoldtimer.nl

terug naar voorpagina