• Archief
Historie op de Veluwe herleeft 11 en 12 juli 2015

Historie op de Veluwe herleeft 11 en 12 juli 2015

Op 11 en 12 juli 2015 vindt de “Historie op de Veluwe herleeft” weer plaats. Als vanouds wordt de nodige ruimte gereserveerd voor het uitstallen van de vele verschillende soorten oldtimers zodat deze door iedereen kunnen worden bewonderd. Hierbij bestaat een groot deel van de oldtimers uit agrarische voertuigen, maar daarnaast zijn ook vrachtwagens, auto’s, motoren, stoommachines en brommers te zien op de show. Voor iedereen die oude tijden wil laten herleven.

Dit gezellige familie-evenement vindt plaats in het buurtschap Zuuk in de Gemeente Epe aan de Korte Spiekerweg /Zuukerenkweg (e.e.a. wordt duidelijk met borden aangegeven).

Meer informatie via www.scv-oldtimers.nl

terug naar voorpagina