• Archief
22e Oldtimerdag Voorschotense Oldtimer Vereniging 13 september 2015

22e Oldtimerdag Voorschotense Oldtimer Vereniging 13 september 2015

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 13 september 2015 voor de 22e keer de Voorschotense Oldtimerdag. Deze dag is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

De deelnemers aan de Oldtimerdag kunnen zich vanaf 9.30 uur in de Gouden Leeuw, Veurseweg 180, 2252 AG in Voorschoten aanmelden waar zij behalve koffie/ thee en cake, een rallyschildje, een ritboekje en een aandenken aan deze dag ontvangen. Vanaf 10.00 uur vertrekken de oldtimers voor een toer/puzzelrit van zo’n 60 km in de omgeving van de gemeente Voorschoten. Vanaf 13.00 uur, staan alle oldtimer auto’s, motoren en bromfietsen opgesteld in de monumentale Voorstraat van Voorschoten. Marktkramen met leuke artikelen en de vele gezellige terrassen zorgen voor een feestelijke happening.

Een deskundige jury beoordeelt die middag elke klassieker in zijn eigen categorie: auto’s, ook bedrijfswagens, motoren en brommers, voor een eerste, tweede of derde prijs. Omstreeks 16.00 uur reikt de wethouder van Voorschoten bij de V.O.V. stand de prijzen uit aan de winnaars van de uitverkoren oldtimer auto, motor en bromfiets en aan de winnaars van de gereden puzzelrit.

De V.O.V. nodigt bezitters van een klassiek voertuig (auto, motor, bromfiets) uit om deze dag mee te beleven. Voor niet-leden is de inschrijving voor deze dag € 10,–. Als u dezelfde dag lid wordt van onze vereniging, wordt het inschrijfgeld met de contributie verrekend!

Voor meer informatie en aanmelden: www.vovnieuws.nl

terug naar voorpagina