• Archief
FEHAC toer Open Monumentendag regio Eindhoven 12 en 13 september 2015

FEHAC toer Open Monumentendag regio Eindhoven 12 en 13 september 2015

Op zaterdag 12 en zondag 13 september vind de landelijke Open Monumentendag plaats. Door het hele land zijn monumenten open en toegankelijk. Natuurlijk passen oldtimers ook goed in het plaatje! Daarom organiseert de FEHAC dit jaar in de regio Eindhoven een toer langs de monumenten in Eindhoven en de gemeenten Nuenen, Best, Oirschot, Eersel, Bergeijk, Waalre.

Deze toer kan elke oldtimerbezitter zelf op eigen gelegenheid rijden op een dag/tijd die hem zelf het beste uitkomt. De route bestaat uit twee lussen. Een korte van 13 km en een lange van 100km. U kiest zelf een begin punt op de lus en volgt van daar af de route die u weer op uw beginpunt terug brengt. De route verschijnt kort voor Open Monumentendag en kan dan op site van de FEHAC gedownload worden.

Meer informatie: http://fehac.nl/om2015-2/

terug naar voorpagina