• Archief
Museumdagen DAF Museum 3 en 4 oktober 2015

Museumdagen DAF Museum 3 en 4 oktober 2015

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2015 vinden in het DAF Museum weer de museumdagen plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement waar duizenden belangstellenden op af komen. De DAF Museumdagen zijn in de eerste plaats bedoeld voor de vele donateurs van het museum, maar iedereen is natuurlijk welkom. Tijdens de DAF Museumdagen is niet alleen de normale collectie te bewonderen, ook vele hobbyclubs- en organisaties geven acte de presence. Ieder jaar wordt een thema voor deze dagen gekozen, voor 2015 is het thema: “verborgen DAF schatten”. De organisatie belooft dan ook een aantal collecties die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor het publiek.

meer informatie: www.dafmuseum.nl

terug naar voorpagina