• Archief
Breeje Durp Oldtimerfestival 3 oktober 2015

Breeje Durp Oldtimerfestival 3 oktober 2015

Het Breeje Durp Oldtimerfestival wordt gehouden op 3 oktober 2015. Het oldtimerfestival is inmiddels het grootste jaarlijks terugkerende klassieke auto- en brommerspektakel in de regio. Zoals altijd is een goed doel aan dit evenement verbonden: in 2015 is het goede doel de KNRM in ter Heijde. De KNRM hoeft nauwelijks enige introductie: deze organisatie, die geheel draait op de enorme inzet van vrijwilligers, is er voor de veiligheid van ons allen, op en rond het water. De locatie Ter Heijde verdient al de aandacht en ondersteuning van de Westlanders, vooral omdat deze organisatie volledig moet draaien op vrijwilligers. De organisatie van het Breeje Durp Oldtimerfestival is er trots op dit jaar de KNRM te mogen ondersteunen!

Voor de klassieke auto’s wordt dit jaar een toerrit uitgezet van liefhebbers voor liefhebbers. Het eerste gedeelte van de toerrit voert door onontdekte binnenpaden van het Westland. Tussenstop is bij de KNRM in Ter Heijde, die de deelnemers warm zal onthalen! Daarna wordt het tweede gedeelte van het routeboek uitgereikt, en kan iedereen weer onderweg, na versterkt te zijn door een hapje en een drankje, met dank aan de KNRM Ter Heijde en haar sponsoren.

De voorinschrijving op de site van de organiserende vereniging, Westlandse Oldtimer Club “Het Barrel”, is inmiddels geopend! Voorgaande jaren liep het direct al storm, maar deelnemers die voorinschrijven zijn te allen tijde verzekerd van een startplaats op het evenement. Het maximale aantal deelnemers is 1.500 equipes.

Voorinschrijvingen en verdere informatie zijn te vinden op de site www.hetbarrel.com

terug naar voorpagina