• Archief
Lancia Club Nederland Onderdelen-, autoverkoop- en documentatiebeurs 14 november 2015

Lancia Club Nederland Onderdelen-, autoverkoop- en documentatiebeurs 14 november 2015

Op 14 november 2015 organiseert de Lancia Club Nederland een onderdelen- en autoverkoop- en documentatiebeurs. Deze beurs geeft Lancia liefhebbers de mogelijkheid om gebruikte- of nieuwe Lancia onderdelen, Lancia accessoires, Lancia documentatie en Lancia miniaturen te kopen en/of te verkopen. Daarnaast is het ook in beperkte mate mogelijk om gebruikte Lancia’s ter verkoop aan te bieden. Plaats van handeling is Partycentrum Schimmel, Stationsweg-Oost 243 te Woudenberg. De beurs zal worden gehouden op zaterdag 14 november tussen 13.00 en 16.00 uur. Toegang is gratis.

Meer informatie vindt u op de website www.lancia-club.nl > LCN evenementen > Agenda > onderdelenbeurs

terug naar voorpagina