• Archief
InterClassics & TopMobiel 14 t/m 17 januari 2016

InterClassics & TopMobiel 14 t/m 17 januari 2016

Vanaf donderdag 14 januari tot en met zondag 17 januari 2016 vindt het grootste oldtimer evenement van de Benelux weer plaats in MECC Maastricht. De mooiste klassiekers vindt u terug op de beursvloer. Het aanbod wordt volledig gemaakt door onderdelen, automobilia en alles wat daarmee te maken heeft. In TopMobiel vindt u het exclusieve gedeelte hiervan. De beurs sinds vorig jaar vier in plaats van drie dagen. Tijdens deze exclusieve preview dag op donderdag hebben bezoekers de eerste kans om de beursvloer te betreden. Met de extra beursdag streeft de organisatie naar een spreiding van het groeiend aantal bezoekers.

De thema’s voor 2016 zijn “100 jaar BMW” en “British Royals, Bentley & Rolls Royce”. Genoeg redenen dus om weer een bezoek te brengen aan Maastricht in het begin van het nieuwe jaar. Meer informatie op:

terug naar voorpagina