• Archief
28e Techno-Classica Essen 6 – 10 april 2016

28e Techno-Classica Essen 6 – 10 april 2016

De grootste oldtimerbeurs van Europa staat van 6 tot en met 10 april 2016 weer op de agenda. Dan vindt namelijk in Essen weer de Techno-Classica plaats. Op 6 april is de beurs open voor de pers en vakbezoekers, op 16 april gaan de deuren open voor het grote publiek. De beurs beleeft in 2016 haar 28e editie.

Ook in het komende jaar zal de Techno-Classica haar positie als wereldbeurs van de internationale klassieker-scene verder uitbouwen: in 2014 boekte de beurs een record met maar liefst 190.000 bezoekers. Deze bezoekers kwamen uit 41 landen en daarmee heeft de Techno-Classica de grootste internationale uitstraling van alle klassieker-beurzen. In 2016 worden er 1.250 standhouders verwacht die samen met meer dan 220 oldtimer-, youngtimer- en merkenclubs maken met hun fantasievolle en onderhoudend ingerichte clubinformatiestanden Techno-Classica tot het grootste oldtimerevenement ter wereld maken. De goede stemming bij de oldtimer-dealers, -restaurateurs en -verzamelaars duiden erop dat ook de TECHNO-CLASSICA 2015 weer een beurs van de superlatieven wordt.

Meer informatie op: www.siha.de

terug naar voorpagina