• Archief
39e Antwerp Classic Salon 4 – 6 maart 2016

39e Antwerp Classic Salon 4 – 6 maart 2016

Op vrijdag 4 maart 2015 wordt het startschot gegeven voor alweer de 39e editie van de Antwerp Classic Salon in de Antwerpen Expo. Vroeger gingen we naar de Oldtimerbeurs Antwerpen in het Bouwcentrum, maar u hebt het al begrepen dat beide instituten met hun tijd zijn meegegaan. Wat wel is gebleven is vier hallen, meer dan 20.000 m2 met in 2014 meer dan 350 exposanten uit veertien landen onder andere uit België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, USA, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Bijzonderheid in 2016 is de showstand in Hall 4 waar een overzicht te vinden van iconische Belgische racewagens, naar overwinningen geleid door al even legendarische Belgische piloten.

In de vier hallen vindt u:
•Veteran, Vintage en Classic Cars,
•Exotische en Prestige Auto’s
•Historic Racing en Sport Auto’s, Tuning voor Classics
•Jong Classics, Vehicle Verfijning en Restauratie
•Restauratie Bedrijven
•Automobilia, Literatuur, verzekeringsmaatschappijen, Accessoires, Lifestyle, Race Kleding, Wheels
•Vintage 50 auto’s en motorrijwielen clubs alsook Musea Prijzen voor de mooiste club presentaties
•Concours d’Elegance voor Cars
•Onderdelen – nieuwe en gebruikte

Meer informatie is te vinden op: www.antwerpclassicsalon.be

terug naar voorpagina