• Archief
Aircooled Winterfest – Autotron 9 en 10 januari 2016

Aircooled Winterfest – Autotron 9 en 10 januari 2016

Vorig jaar was het Aircooled Winterfest weer terug in het Autotron in Rosmalen. De organisatie van de beurs is daarbij met succes overgedragen aan organisatiebureau 402 Automotive. Het evenement was een groot succes en blijft het grootste luchtgekoelde indoor evenement waar je als liefhebber van de klassieke Volkswagen elk jaar opnieuw naar uitkijkt. Deze keer moet je uitkijken naar het tweede weekend van het jaar, omdat het evenement anders te kort op nieuwjaarsdag zou gaan plaatsvinden. Op zaterdag en zondag wordt het Autotron omgetoverd tot een gezellige VW markt (onder andere swap meetonderdelen en auto’s te koop) en onder andere een Expoplein met bijzondere modellen uit privécollecties en clubs. U kunt genieten van de mooiste, meest unieke en top gerestaureerde auto’s.

Meer informatie is te vinden op: www.aircooledwinterfest.nl

terug naar voorpagina