• Archief
Oldtimerbeurs motoren, brommers en airbrush Autoron 16 en 17 januari 2016

Oldtimerbeurs motoren, brommers en airbrush Autoron 16 en 17 januari 2016

Liefhebbers van tweewielers kunnen op zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016 hun hart ophalen bij Autotron Rosmalen. Dan vindt namelijk weer de Internationale Oldtimerbeurs voor Motoren, Bromfietsen en Fietsen plaats. Tegelijkertijd wordt ook de grootste airbrush-show van Europa gehouden met een recorddeelname van meer dan 65 kunstenaars.

Airbrushing is populair geworden in de wereld van het auto- en motor-customizen. Naast het personaliseren van voertuigen zijn er echter nog tal van airbrushdisciplines. Ook die worden medio januari 2016 dus gepresenteerd in het Autotron: portretkunst, custom paint, decoreren en ga zo maar door.

Meer dan vijfenzestig internationale kunstenaars laten in Rosmalen zien wat ze kunnen. Zij exposeren hun werk, maar zullen tijdens live-acts ook nieuw werk creëren. Ook zijn er gespecialiseerde standhouders die airbrush-materialen aanbieden. De airbrushshow is te vinden op de eerste verdieping van het Autotron. Bij Autotron Rosmalen kan er verder genoten worden van motoren, bromfietsen en fietsen van weleer. Liefhebbers en verzamelaars van klassieke tweewielers ontmoeten elkaar tijdens de beurs te midden van alle pracht en praal. Daarnaast hebben tientallen clubs zich aangemeld om hun mooiste exemplaren te tonen: zij vullen daarmee het hele Eventron.

Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen een must. Tussen de duizenden onderdelen, die daar vaak voor een klein bedrag te koop zijn, is misschien wel net dat ene speciale en lang gezochte onderdeeltje te vinden. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net

terug naar voorpagina