• Archief
21e Oldtimer Evenement Hoornsterzwaag Hemelvaartsdag 5 mei 2016

21e Oldtimer Evenement Hoornsterzwaag Hemelvaartsdag 5 mei 2016

Een gigantisch spektakel dat zijn weerga niet kent. Tienduizenden bezoekers zijn reeds te gast geweest op dit evenement dat op Hemelsvaartsdag 5 mei 2016 alweer voor de 21e keer wordt gehouden. En ieder jaar weet de organisatie voor nog meer spektakel te zorgen. Uit eerste hand weten we dat dit alles eigenlijk niet teveel is gezegd, u zult er van de ene verbazing in de andere vallen.

Op Hemelvaartsdag zijn er exclusieve auto’s, oldtimers, trekkers, motoren, vliegtuigen, bromfietsen, landbouwwerktuigen, stationaire motoren en nog veel meer te vinden. De organisatie heeft dit aanbod nog verder aangevuld met een grote onderdelenmarkt, springkussens, kinderquads en minikermis voor de kids. Daarnaast zijn de hele dag door Nederlandstalige artiesten op diverse podia, De Zwarte Gekke Race, grasbaanraces, een veiling, rondvluchten, paramoteurs en bijvoorbeeld powerstep-races te zien en te beleven. Kortom een heel spektakel.

Meer weten over dit bijzondere evenement? Kijk dan op www.oldtimer-evenement.nl

terug naar voorpagina