• Archief
Peelrand Classic 24 april 2016

Peelrand Classic 24 april 2016

Zondag 24 april 2016 wordt de PeelRand Classic georganiseerd. De inschrijving is geopend. Omdat de vorige editie achteraf moeilijker bleek te zijn geweest dan de organisatie bedoeld had, is daar lering uit getrokken en zijn er maatregelen genomen om het komende evenement aan te passen aan de wensen van de deelnemers.
De 12e PeelRand Classic op zondag 24 april 2016 zal daarom anders zijn, anders dan de vorige edities. De uitzetters Adri Funhoff en Ad van der Werf hebben een mooie route uitgezet die veel gemakkelijker te rijden zal zijn. Geen moeilijke constructies meer, het lekker rijden en het genieten van het Peellandschap staat voorop. Natuurlijk blijft het een kaartleesrit, de nadruk zal echter liggen op het uitstippelen van de juiste (kortste) routes en het vinden van de juiste wegen en weggetjes. Er is geen regularity opgenomen en de Sport- en Toerklassen rijden geen BolPijl-traject.

Liefhebbers van het syteem BolPijl kunnen inschrijven in de BolPijl-klasse, die klasse rijdt bijna uitsluitend volgens het systeem BolPijl, die ook heel eenvoudig zal zijn. Deze klasse is bedoeld voor personen die kennis willen maken met de (historische) rittensport en staat open voor alle auto’s.
De Sport- en Toerklasse tellen mee voor het NRF Kampioenschap 2016 voor Klassiekers. Zoals jullie wellicht weten is deelname aan dat kampioenschap vanaf 1 januari 2016 mogelijk voor voertuigen met een kenteken tot 31-12-1984.

Zoals altijd zal de inschrijfvolgorde de startvolgorde zijn, dus vroeg inschrijven betekend vroeg starten.

Inschrijven en informatie: www.peelrandclassic.nl

terug naar voorpagina