• Archief
Voorjaarstreffen Winterswijkse Oldtimer Club 17 april 2016

Voorjaarstreffen Winterswijkse Oldtimer Club 17 april 2016

De Winterswijkse Oldtimer Club (WOC) organiseert al 30 jaar ritten, technische bijeenkomsten en samenkomsten, waarbij de belangstelling voor de klassieke auto’s centraal staat. Op zondag 17 april 2016 organiseert de WOC voor het 11e achtereenvolgende jaar het ”Voorjaarstreffen”.

Alle oldtimerbezitters zijn van harte uitgenodigd waarbij u de gelegenheid krijgt om een rit te rijden en andere deelnemers en hun voertuigen ontmoeten. Ook kunnen bezoekers van het evenement uw oldtimer of klassieker bewonderen. Er zijn diverse oldtimerverenigingen uitgenodigd. Leden van die verenigingen kunnen ook hun oldtimer of klassieker showen. Het maximum aantal deelnemende auto’s is beperkt tot 70.

Het evenement wordt dit jaar wederom gehouden op het terrein rondom de ”Venemansmolen”, Venemansweg 7, Winterswijk. De molen is die dag is opengesteld en te bezichtigen. Een deel van onze opbrengst gaat dit jaar naar Kika, Kinderen Kankervrij.

Meer informatie is te vinden op www.woconline.nl

terug naar voorpagina