• Archief
Cabriotour voor Stichting KiKa 15 mei 2016

Cabriotour voor Stichting KiKa 15 mei 2016

Inmiddels een bekend evenement onder Cabriorijdend Nederland: de Cabriotour voor Stichting Kika. Ook in 2016 gaat dit evenement gehouden worden en wel op zondag 15 mei 2016. Dit jaar viert het evenement haar eerste lustrum: de vijfde editie van de Cabriotour voor Stichting KiKa. Deze Cabriotour is een zeer bijzonder evenement, waaraan bij de vorige editie 200 Cabrio`s van verschillende merken en leeftijden deelnamen. De organisatie heeft dit jaar het doel om 225 dakloze auto`s bijeen te brengen en samen met hen een mooie cheque aan Stichting KiKa te kunnen overhandigen. In de afgelopen jaren is met dit evenement gezamenlijk ruim 60.000 Euro ingezameld voor Stichting KiKa, en daar hopen ze dit jaar natuurlijk weer een mooi schep(je) boven op te kunnen doen.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u terecht op www.cabriotour.nl

terug naar voorpagina