• Archief
MTH Oldtimer Event Nijkerk 21 mei 2016

MTH Oldtimer Event Nijkerk 21 mei 2016

De Oldtimer Club Nijkerk organiseert dit jaar op zaterdag 21 mei weer het MTH Oldtimer Event. Het Event vindt plaats in het centrum van Nijkerk van 11.00 tot 17.00 uur voor oldtimer/klassieke auto’s, motoren en bromfietsen van minimaal 30 jaar oud. Voorafgaand hieraan zal er voor de deelnemers met een auto/motor een korte toertocht van circa 1 uur door de fraaie omgeving van Nijkerk worden georganiseerd. De dag wordt omlijst met muziek uit de jaren ‘60 en ‘70 en er zijn ook attracties voor de kinderen. Ook is o.a. een fietsgroep met historische fietsen en in historische kleding aanwezig. Deelname aan het Event en de toertocht brengt geen kosten met zich mee, wel is er de verplichting om die dag uw voertuig tot 17.00 uur in het centrum ten toon te stellen.

Meer informatie en aanmelden: www.oldtimerclubnijkerk.nl

terug naar voorpagina