• Archief
2e Schuiteman Oldtimer Event 11 juni 2016

2e Schuiteman Oldtimer Event 11 juni 2016

Op zaterdag 11 juni 2016 vindt het tweede Schuiteman Oldtimer Event plaats. De opbrengst gaat naar Stichting Rally For Kids. Zij brengen zieke en gehandicapte kinderen in contact met de rallysport. Op deze manier hopen zij dat de kinderen hun moeilijkheden voor even kunnen vergeten. Het evenement start dit jaar in Huizen en de route zal ook door deze omgeving gereden worden.

De toertocht vond een aantal jaar onder de naam ‘de Historische Rally For Kids’ plaats en werd georganiseerd door Brezan. Vorig jaar heeft Schuiteman de organisatie overgenomen. Iedereen met een auto van 40 jaar en ouder is welkom om aan de navigatierit deel te nemen. Meer informatie & de voorwaarden voor deelname vindt u op www.oldtimerevent.nl.

terug naar voorpagina