• Archief
1e Editie Retrofest Traffficport Venlo 26 juni 2016

1e Editie Retrofest Traffficport Venlo 26 juni 2016

De eerste editie van Retrofest is een feit! Op 26 juni 2016 vindt de eerste editie van Retrofest plaats. Naar verwachting zullen rond de 1.000 retro auto’s zich aanmelden voor de verschillende thema’s. Retrofest biedt deelnemers de mogelijkheid om zelf actief deel te nemen aan het evenement, tijdens onder andere de Handling Course of de Sprint & Brake.

Plaats van handeling is Trafficport in Venlo Dit is het centrale punt voor alle young- en oldtimer voertuigen waarbij de focus voornamelijk ligt op de jaren 50 t/m 80. Van American Muscle tot de Engelse Mini, van Golf 1 tot een Lancia Delta Integrale, op dit familie evenement zal je vele merken en modellen in alle facetten voorbij zien komen. Een evenement met flink wat aandacht voor lifestyle, restauratie, after-market accessoires, maar vooral veel retro liefhebberij.

Meer informatie: www.retrofest.eu

terug naar voorpagina