• Archief
2e ClassicsNL Leeuwarden 28 t/m 30 oktober 2016

2e ClassicsNL Leeuwarden 28 t/m 30 oktober 2016

Na het succes van de eerste editie van CLASSICSNL staat er meteen een de tweede editie op de agenda. Deze vindt plaats van 28 t/m 30 oktober 2016, wederom in het WTC Expo Leeuwarden. CLASSICSNL is dé nieuwe beurs voor klassieke automobielen. Hier vindt u een ruim aanbod klassieke auto’s en toebehoren onder één dak. Een Nederlandse beurs met internationale uitstraling en allure. De nadruk ligt bij CLASSICSNL op de klassiekers die zich in een staat bevinden vanaf goed tot concoursstaat. Klassiekers van uiteenlopende merken en in verschillen van prijsklassen van uiterst zeldzaam tot populair. Verder vind je op CLASSICSNL onder meer stands met toebehoren, restauratiebedrijven, verzekering en taxaties. Daarnaast zijn er ook merkenclubs vertegenwoordigd en zijn er diverse themapleinen op de beurs waaronder 100 jaar BMW.

Op de website www.classicsnl.nl is meer informatie over de beurs te vinden en zijn online toegangskaarten met korting te koop.

terug naar voorpagina