• Archief
2e Achterhoekse Oldtimerrit 5 juni 2016

2e Achterhoekse Oldtimerrit 5 juni 2016

Op zondag 5 juni 2016 wordt voor de tweede keer de Achterhoekse Oldtimerrit gereden. Ben je in het bezit van een leuke oldtimer auto of klassieke motor en heb je zin om van bochtige weggetjes en ontluikende natuur te genieten schrijf je dan in.

De start zal plaatsvinden om 10:30 uur bij garage Goudswaard in ’s Heerenberg. Daar staat vanaf 10:00 uur de koffie met iets lekker klaar. Van daaruit volgen de deelnemers een 100 kilometer lange route langs imposante kastelen, authentieke boerderijen en door pittoreske dorpjes in de prachtige Achterhoek.

De kosten zijn 6 euro per persoon. Aanmelden kan via: achterhoekseoldtimerrit@gmail.com

Bij aanmelding graag je naam, e-mailadres, met hoeveel personen je komt en wat gegevens van de auto: merk, type, bouwjaar en kenteken. Verder informatie krijg je per e-mail aangeleverd.

terug naar voorpagina