• Archief
12e Haringrit 18 juni 2016

12e Haringrit 18 juni 2016

Het is al bijna weer zover, de Haringrit 2016 staat weer voor de boeg. Op zaterdag 18 juni 2016 zal de legendarische Haringrit voor de 12e keer verreden worden in ons prachtige Hollandse landschap. De voorbereidingen voor de rit van dit jaar zijn al in volle gang en het beloofd ook dit jaar weer een spectaculaire rit te worden.

Net als voorgaande edities hoopt de organisatie weer op volop deelnamen zodat er naast een fantastische dag ook een mooi bedrag opgehaald wordt voor het goede doel. Het goede doel voor komende jaren is Stichting Passie wat zich in zet voor behandelmethode tegen diagnose autisme. Deze stichting zet zich in voor een wetenschappelijk effectief bewezen behandelmethode Applied Behavior Analysis (ABA). De wens is het aanbod van de ABA behandelmethode binnen Nederland uit te breiden zodat meer kinderen met autisme hier gebruik van kunnen maken en zich tot hun volle potentie kunnen ontwikkelen.

Meer informatie op: www.haringrit.nl of Facebook: www.facebook.com/rt56vld/

terug naar voorpagina