• Archief
26e Kadett C Treffen 3 t/m 5 juni 2016

26e Kadett C Treffen 3 t/m 5 juni 2016

Van 3 t/m 5 juni 2016 organiseert de Opel Kadett C Club Nederland alweer voor de 26e keer haar jaarlijkse Kadett C Treffen. Tijdens dit weekend zullen er ongeveer 150 tot 200 Opel Kadetts van het type C (gebouwd van 1973 t/m 1979) naar het evenemententerrein in Kronenberg (Sevenum) afreizen. Vanuit alle delen van Nederland, maar ook vanuit Duitsland, België, Groot-Brittannië en Luxemburg zullen de Kadett C rijd(st)ers een heel weekend met elkaar doorbrengen. Hierbij zullen zij technische tips en informatie uitwisselen, elkaar Kadetts bekijken en bewonderen, onderdelen kopen en/of verkopen, gezellig samen kamperen en feesten.

De Kadett C is uitgebracht in diverse modellen zoals de Coupé, Sedan (Limousine), Stationcar (Caravan), City en Aero. Tijdens het hele weekend zijn bezoekers en geïnteresseerden welkom om al deze Kadetts te komen bekijken. Het weekend start op vrijdag vanaf 14.00u. en eindigt op zondag rond 15.00u. met de prijsuitreiking. Hier zullen prijzen uitgereikt worden voor de mooiste Kadett C’s van elke type en zal de eigenaar van de mooiste Kadett C van de club, de wisselbeker overhandigd krijgen.

Voor jong en oud is er van alles te beleven. Er is voor de kinderen een springkussen en knutselhoek aanwezig, u kunt een lekker friet en/of snack kopen bij de aanwezige frituurwagen, koffie of fris zijn verkrijgbaar in de hal. Verder zijn er leuke hebbedingetjes, modelauto’s, onderdelen en/of gereedschappen te koop in de snuffelmarkt.

Voor vragen of meer informatie stuur een mail naar opelkadettcclubnederland@kpnmail.nl

terug naar voorpagina