• Archief
Breeje Durp Oldtimerfestival 1 oktober 2016

Breeje Durp Oldtimerfestival 1 oktober 2016

Het Breeje Durp Oldtimerfestival wordt gehouden op zaterdag 1 oktober 2016. Het oldtimerfestival is inmiddels het grootste jaarlijks terugkerende klassieke auto- en brommerspektakel in de regio. Dit jaar zal worden ingezet om een groter deel van de dorpskern van ’s-Gravenzande in de activiteiten te betrekken. De winkeliersvereniging ‘Koopstad aan Zee’ en WOC het Barrel zetten in op een groots festijn waarmee zowel deelnemers als bezoekers in stijl zijn verkleed. Een soort van modern ‘Dickens Festival’. Het programma ondergaat een ook een facelift. Er komt een show van ‘bijzondere of unieke’ auto’s, een verrassende start van de brommers, meer passende kraampjes in de Langestraat en de zeepkistenrace wordt een skelter hinderniswedstrijd.

Zoals altijd is een goed doel aan dit evenement verbonden: in 2016 is het goede doel Stichting Vrienden van het Westerhonk. Deze organisatie zal ook betrokken zijn bij de invulling van het dagprogramma.

Voor de oldtimerbezitters is er een ontzettend leuke toertocht over de binnenwegen en door de dorpskernen van Het Westland. De toertocht start om 10.30 uur na samenkomst op het marktplein. Een heldere route helpt u op weg. Door middel van vervullen van opdrachten en vragen zijn er prijzen te winnen. Er zijn ook prijzen te winnen door middel van de origineelste presentatie van auto en de kleding van de passagiers. De toerrit duurt circa 4,5 uur en onderweg wordt een smaakvolle lunch wordt geserveerd. Na terugkeer is er een originele uitstalling van de deelnemende auto’s op het marktplein met live muziek. Voor de deelnemers is er een goodybag en routeschildje. Afsluiting is rond 17.30 uur.

De kosten voor deelname zijn € 25,– per auto met 2 personen. Oldtimerbezitters die over een zeer bijzondere klassieke auto beschikken kunnen zich kenbaar maken voor deelname aan een Concour d’Elegance.

Voorinschrijvingen en verdere informatie zijn te vinden op de site www.hetbarrel.com

terug naar voorpagina