• Archief
Gearhead Ride 9 juli 2016

Gearhead Ride 9 juli 2016

Op 9 juli 2016 vind in Dalfsen (ov) de Rock ‘n Rollin’ Gearhead Ride In plaats. Een Charity Ride voor zowel classic bikes & American classic cars.

De Gearhead Ride In wordt georganiseerd door het Stone Rock Festival in samenwerking met Vetera Oldtimerverzekeringen. Met de Gearhead Ride In wordt er geld opgehaald voor de Stichting Het Vergeten Kind.

De Gearhead Ride In is een tourtocht door de prachtige omgeving van Dalfsen. Deze zal starten om 13:00 en na deze mooie tocht verzamelen alle auto’s en motoren zich weer in Dalfsen, en rijden in colonne door Dalfsen richting het festivalterrein van Stone Rock. Hier komen ze rond 17:00 aan. Op het terrein worden de 25 mooiste voertuigen uitgekozen voor de Show Off op het festival. Deze voertuigen krijgen een prachtig plekje op het festivalterrein en worden geshowd aan de rockende festivalbezoekers. Ook zijn er verschillende prijzen te winnen voor de mooiste, stoerste, ruigste motor of auto. We vragen alle deelnemers of ze zichzelf willen laten sponsoren voor Stichting Het Vergeten Kind.

Meer informatie: www.gearheadride.nl

terug naar voorpagina