• Archief
Oldtimer Spektakel Stichting Nostalgisch Moerdijk 27 en 28 augustus 2016

Oldtimer Spektakel Stichting Nostalgisch Moerdijk 27 en 28 augustus 2016

Na een daverend succes in 2015 (± 20.000 bezoekers) organiseert de Stichting Nostalgisch Moerdijk (S.N.M.) weer een oldtimer spektakel, voor jong en oud aan de haven in het dorp Moerdijk. Ook dit jaar hebben is weer besloten om het op zaterdag en zondag te houden (27 en 28 augustus).

Natuurlijk staat de prachtige nostalgische spiegeltent, waarin weer veel te doen is, weer centraal. Bij deze spiegeltent staat natuurlijk weer een nostalgische kermis te sieren. Ook aan de inwendige mens is weer volop gedacht en er staan weer genoeg kraampjes met lekkere dingen. Alles wat oud is en rolt of vaart, is weer van harte welkom op beide dagen. De entree is uiteraard weer gratis en de Brabantse gezelligheid staat weer hoog in het vaandel!!!

Ook de gratis pendeldienst rijd weer en ook ditmaal weer van en naar het NS station Lage Zwaluwe. U kunt dus ook deze keer met de trein komen!

Globale agenda: (Houd deze in de gaten op de website en Facebook pagina’s van de organisatie!)

Zaterdag 27 augustus:

Vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.
Toerrit voor de voertuigen, vele activiteiten voor jong en oud, rondvaart, tentoonstelling, live muziek, etc.

Vanaf 19.30 uur tot 01.00 uur
Tent weer open voor de feestavond (kaarten a €15,- p.s. vooraf te bestellen).

Zondag 28 augustus:

Vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur. Meetingdag!!!
Volop gezelligheid onder elkaar, grote braderie, rondvaart, diverse podia met live muziek en diverse activiteiten voor jong en oud!

U kunt als u dit zou willen tegen een aangepast tarief, gebruik maken van een overnachting in het nabij gelegen hotel (bij wegrestaurant Kanters).
Uw voertuig kan eventueel bij de haven blijven staan op een afgesloten terrein.

Inschrijven voor de rit kan via de website: www.stichtingnostalgischmoerdijk.nl
Mocht u in clubverband willen komen, meld u dan ook aan via de site. We zullen dan proberen u als club bij elkaar te parkeren.

terug naar voorpagina