• Archief
Oldtimerfestival Rock ‘n Roll Street Akersloot 28 augustus 2016

Oldtimerfestival Rock ‘n Roll Street Akersloot 28 augustus 2016

Eind augustus is het weer zover, vele bezoekers zullen genieten van het mooiste en gezelligste weekend in Akersloot. Rock ‘n Roll Street Akersloot met op zondag een fantastisch oldtimerfestival is al ruim 20 jaar niet meer weg te denken uit Noord-Holland. Dit festival behoort tot een van de grootste gratis Rock & Roll evenementen van heel Nederland. Daar zijn ze trots op en ook dit jaar organiseren ze weer een geweldig weekend.

Het centrum van Akersloot zal zich onderdompelen in de jaren zestig waar alle bezoekers kunnen genieten van 12 top-bands live op het grote podium, een jaarmarkt, solexrace, verkoop en bewondering van kleding en jukeboxen, petticoats, vetkuiven en natuurlijk de oldtimers.

Op zondag 28 augustus is er een oldtimerfestival van automobielen, brommers, motoren en solexen. De organisatie nodigt iedereen uit om aan dit festival deel te nemen om hun prachtige oldtimer te showen aan de liefhebbers. Het festival start om 10.00 uur met de inschrijving waar u wordt ontvangen met gratis koffie/thee en appelgebak. Om 11 uur zal de start zijn van een gezamenlijke rondrit van alle oldtimers. Om 13.00 uur bent u weer terug op het Wilhelminaplein in Akersloot alwaar de oldtimers worden opgesteld voor het publiek. Om 17.00 uur zal de prijsuitreiking met defilé plaatsvinden. Er worden prijzen beschikbaar gesteld voor:
Oldtimers bouwjaar 1900 – 1945
Oldtimers bouwjaar 1945 – 1960
Oldtimers bouwjaar 1960 – 1985

Om de deelnemers te bedanken voor deelname krijgt u een herinneringsvaantje en twee consumptiebonnen voor een drankje in de grote tent waar u kunt swingen op de opzwepende klanken van de live Rock & Roll muziek.

Voor meer informatie en opgave: www.rockenrollstreet.nl

terug naar voorpagina