• Archief
Triumph Parts Day – Expo Houten 13 november 2016

Triumph Parts Day – Expo Houten 13 november 2016

Op 13 november 2016 wordt de grootste Triumph onderdelen meeting van Nederland van Nederland gehouden. Deze dag wordt gezamenlijk georganiseerd door de samenwerkende Triumph-clubs in Nederland: Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC) en de Stag Club Nederland (SCN). Voorheen bekend als de Triumph Onderdelen Dag (ODD), geniet de beurs steeds meer bekendheid in het buitenland, zodat de organisatie heeft gekozen voor een meer internationale benaming.

Vele bekende handelaren uit binnen- en buitenland zijn aanwezig, (vaak) met aantrekkelijke beursaanbiedingen. Ook kunnen particulieren voor een bescheiden standhuur op een eigen stand hun onderdelen, of zelfs een complete Triumph, verkopen. Leden van de Triumph Clubs kunnen van de gelegenheid gebruik maken om van hun overbodige spullen af te komen. De succesvolle “bring & buy” blijft hiervoor gehandhaafd, waarbij de vorig jaar ingeslagen weg wordt vervolgd. Voor een kleine commissie kan men een of meerdere onderdelen op de “bring & buy” stand laten verkopen. De Triumph Parts Day is dus de uitgelezen plaats om voor leuke prijzen de ontbrekende onderdelen voor uw Triumph te scoren, maar ook overtollige te slijten.Verder is er veel gereedschap, new old stock en gebruikte onderdelen en zijn er restauratiebedrijven aanwezig die ook (deel-)restauraties aan uw Triumph kunnen uitvoeren of natuurlijk het reguliere en groot onderhoud kunnen doen. Dit is prettig omdat er bij de huidige garagisten steeds minder kennis is van klassieke Triumph’s. Deze bedrijven zorgen ervoor dat u probleemloos van uw Triumph kunt genieten. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om onderdelen, het is ook een gezellige meeting waar je met elkaar kan praten en discussiëren over Triumphs of andere goede dingen in het leven. Er is gelegenheid om een drankje en een hapje te nemen in een restaurant met terras. Dus ook als u niets nodig heeft, is een bezoek aan de Triumph Parts Day zeker de moeite waard! Vanzelfsprekend zijn de clubshops aanwezig; ook voor eventuele technische support. Met zoveel techneuten bij elkaar blijft er geen probleem onopgelost.

De Triumph Parts Day wordt georganiseerd in hal nr 2, de GROTE hal, van Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten. Expo Houten is eenvoudig te bereiken via de A27, afslag Houten. Het Expo complex is met borden aangegeven en het parkeren is gratis.

De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

De entreeprijs is voor leden van een der Nederlandse Triumph clubs weer als vanouds € 5,00 p.p. en voor niet-leden € 10,00 p.p. Partners van leden betalen natuurlijk ook het lage tarief en kinderen tot 16 jaar zijn GRATIS. Korting alleen op vertoon van een geldige lidmaatschapspas.

Meer informatie is te vinden op: www.triumph.nl/cth/

terug naar voorpagina