• Archief
18e Venniper Koninginnerit 23 april 2017

18e Venniper Koninginnerit 23 april 2017

Zondag 23 april 2017 vindt de Venniper Koninginnerit plaats. Deze 18e editie biedt ruimte voor 130 equipes die zich kunnen aanmelden voor de sport-, tour- en vintageklasse. De route blijft tot de dag van de rit geheim, maar voert ook dit jaar over prachtige wegen in de Nederlandse polders. Uiteraard wordt er onderweg gestopt bij een mooie lunchlocatie. De deelnemers zullen op de dag ongeveer 170 kilometer afleggen.

Via de website www.vkrit.nl kunnen equipes zich aanmelden met een klassieker van het bouwjaar 1977 of eerder. Na de finish vindt er een feestelijke prijsuitreiking plaats en wordt er een uitleg gegeven van de gereden route en diverse opdrachten. De klassiekerrit trekt jaarlijkse honderden toeschouwers die de prachtige klassiekers komen bewonderen bij de start en finish.

terug naar voorpagina