• Archief
8e BMW Sharknose meeting 24 juni 2017

8e BMW Sharknose meeting 24 juni 2017

De BMW Sharknose Meeting richt zich op de liefhebbers van de klassieke automobielen met de karakteristieke haaienneus, en ouder! In de afgelopen jaren is de Sharknose Meeting uitgegroeid tot één van de grootste evenementen voor klassieke BMW’s wereldwijd. De volgende BMW Sharknose Meeting zal plaatsvinden op zaterdag 24 juni 2017, noteer ‘m en mis ‘m niet! Dit belooft de fraaiste editie ooit te worden in de gloednieuwe professionele locatie van de Midden Nederland Hallen in Barneveld, dus ook nog eens zeer centraal in het land. Samen met een heel scala aan sponsoren, de meeste marktkramen ooit, met de hulp van BMW dealer Ekris en veel officiële BMW clubs gaan we er het mooiste BMW feest ooit van maken! Tot ziens op 24 juni!

Mis de grootste BMW Sharknose Meeting van Europa niet!

Meer informatie is te vinden op: www.sharknosemeeting.com

terug naar voorpagina