• Archief
Rock ‘n Roll Beachday Wijk aan Zee 27 mei 2017

Rock ‘n Roll Beachday Wijk aan Zee 27 mei 2017

Op zaterdag 27 mei 2017 wordt in Wijk aan Zee op de Dorpsweide, de 6e editie gehouden van de Rock ‘n Roll Beachday (12.00 – 20.00). Alle amerikaanse auto’s, motoren en trucks zijn welkom op het festivalterrein.

Verder is er Live muziek met onder andere Bad Honey, 4000 Miles from Memphis, The Hi-Tombs, The High Five Four & special guest Earl Jackson (UK), zijn er optredens van Burlesque danseres Cerise Noire, is er een Sexy Carwash, een Tattoo artist, staan er diverse merchandising stands, is er een horecaplein met beer & food en kun je jezelf een Rock’n Roll kapsel aan laten meten bij onze Rock ‘n Roll Barber en is er een Grote Kermis. Toegang tot het evenement is natuurlijk gratis!

Meer informatie: https://www.facebook.com/RocknRollBeachday/

terug naar voorpagina