• Archief
InterClassics Maastricht 11 t/m 14 januari 2018

InterClassics Maastricht 11 t/m 14 januari 2018

Van 11 tot en met 14 januari 2018 zal Maastricht in het teken staan van de 25ste editie van InterClassics Maastricht. De jubileumeditie van de oldtimerbeurs, welke inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande oldtimerbeurzen van Europa, zal synoniem staan voor de highlights van de afgelopen 25 jaar. Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. De mooiste en meest exclusieve classic cars zullen tentoongesteld worden. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan classic cars, van onderdelen tot automobilia.

Meer informatie: www.ic-tm.nl

terug naar voorpagina