• Archief
15e Oude Voertuigendag in Wijchen 9 september 2018

15e Oude Voertuigendag in Wijchen 9 september 2018

Op 9 september 2018 wordt in Wijchen de 15e Oude Voertuigendag gehouden. De Oude Voertuigendag is een oldtimerevenement voor auto’s, vrachtauto’s, motoren, en bromfietsen gemaakt vòòr 1981. Het evenement valt samen met de Open Monumentendag en tijdens de toertocht door de omgeving is het mogelijk onderweg ook een museum of iets dergelijks te bezoeken. Na het inschrijven en het bevestigen van de rallyschilden en eventueel eerst nog een kopje koffie gaat men op weg om de toeristische route te rijden. Dit is op individuele basis of in groepjes.

Alle deelnemers worden rond 14.00 uur weer verwacht in de Kasteeltuin. Om 15.00 uur start de jury met het bepalen van de prijswinnaars. Meer informatie en laatste nieuws is te vinden op: www.oudevoertuigendag.nl

terug naar voorpagina