• Archief
Klassieker Drachten Paasweekeind 31 maart t/m 2 april 2018

Klassieker Drachten Paasweekeind 31 maart t/m 2 april 2018

Tijdens het Paasweekend, 31 maart t/m 2 april 2018, is Drachten in de ban van oldtimers! Heel het Fries Congrescentrum 13.000+ m2 (3 hallen, 3 zalen & 2 winkelstraten) is gevuld met klassiekers. Je kunt op deze gezellige locatie genieten van classic cars, motoren, bromfietsen waarvan het bouwjaar dateert van voor december 1990.

Ook zijn er deelnemers met miniaturen, jukeboxen,overige gadgets en worden er demonstraties gehouden. Handelaren, clubs en restauratiebedrijven presenteren hun waar en kunnen je, zonodig, van advies dienen. Voor onderdelen nieuw en gebruikt kun je ook zeker terecht op deze beurs.

3 dagen geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Er is een ruime parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren. Bezoekers met een voertuig waarvan het bouwjaar dateert voor december 1990 kunnen parkeren op het (vergrote) showpaddock en krijgen 2,- Euro korting op de entree!

Meer informatie: www.klassiekerdrachten.nl

terug naar voorpagina