• Archief
25e Dutch National Triumph Day 8 juli 2018

25e Dutch National Triumph Day 8 juli 2018

Zondag 8 juli 2018 vind de 25e Dutch National Triumph Day plaats op Jachthuis Landgoed Beukenrode te Doorn. Het succesvolle evenement zal dit jaar weer worden georganiseerd door de samenwerkende Triumph clubs in Nederland; Club Triumph Holland, Triumph Spitfire Club en Stag Club Nederland, samen goed voor circa 1.500 liefhebbers van het merk Triumph en Standard, maar ook hiervan afgeleide automobielen.

Voorgaande jaren passeerden wisselend 300 tot 400 klassieke voertuigen de entree. Liefhebbers met voldoende Triumph DNA, of Engels DNA dan wel mensen met benzine in hun DNA bezoeken massaal deze dag. Wij hopen u ook te zien!

DNTD 2018 begint om 10:00 uur en eindigt rond 16:30 uur.

Wat staat u op de DNTD te wachten?
Een gezellige ontmoetingsplaats, live band, buitenbar, onderdelenleveranciers en allerhande zaken m.b.t. lifestyle, modelauto’s, brochures, boeken etc.
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om volgens de succesvolle formule ´Bring & Buy´ zelf overtollige onderdelen aan de man brengen. En vanwege het 25-jarige jubileum: op een behendigheidsparcours is er gelegenheid om uw eigen kunnen én dat van uw Triumph te laten zien.

Natuurlijk mag het traditionele DNTD Concours niet ontbreken. Dit jaar met een geheel nieuwe aanpak: u bent de jury! Elk van de aanwezige Triumphs kan worden genomineerd door de DNTD bezoekers. De drie mooiste exemplaren krijgen een prijs. Maar uiteraard gaat alleen de echte winnaar, de “Best of Show”, naar huis met de felbegeerde wisselbeker voor de mooiste Triumph van Nederland! Tot slot zijn de verschillende Technische Commissies aanwezig om elk technisch probleem de kop te bieden.

Meer informatie: dntd.triumph.nl

terug naar voorpagina