• Archief
25e Oldtimerdag Voorschoten 9 september 2018

25e Oldtimerdag Voorschoten 9 september 2018

De Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) organiseert op zondag 9 september 2018 voor de 25e keer de Oldtimerdag Voorschoten. Deze dag is onderdeel van het Weekend van Voorschoten met drie dagen lang tal van activiteiten in het centrum van Voorschoten.

De deelnemers aan de Oldtimerdag kunnen zich vanaf 9.30 uur in de Gouden Leeuw in Voorschoten aanmelden waar zij koffie/ thee en cake, een rallyschildje, een ritboekje en een aandenken aan deze dag ontvangen.
Vanaf 10.00 uur vertrekken de oldtimers voor een toer/puzzelrit van zo’n 60 km in de omgeving van de gemeente Voorschoten.

Vanaf 13.00 uur, staan alle oldtimer auto’s, motoren en bromfietsen opgesteld in de prachtige Voorstraat van Voorschoten. Kramen met leuke artikelen, de vele gezellige terrassen en muziek zorgen voor een feestelijke middag. Bovendien staat er een oldtimerbus gereed op het Burgemeester van der Haarplein bij de brandweerkazerne waar u kunt opstappen voor een ritje in de omgeving.

Een deskundige jury beoordeelt die middag elke klassieker in zijn eigen categorie: auto’s, ook bedrijfswagens, motoren en brommers, voor een eerste, tweede of derde prijs. De deelnemers wordt gevraagd in kleding uit de tijd van hun oldtimer te komen.

Omstreeks 15.30 uur worden bij de V.O.V. stand de prijzen uitgereikt aan van de gereden puzzelrit.

De V.O.V. nodigt bezitters van een klassiek voertuig (auto, vrachtauto, motor, bromfiets) uit om deze dag mee te beleven. Voor niet-leden is de inschrijving voor deze dag € 10,–. Als u dezelfde dag lid wordt van de V.O.V. wordt het inschrijfgeld met de contributie verrekend!

Meer informatie over de Oldtimerdag en aanmelden: www.vovnieuws.nl

terug naar voorpagina