• Archief
Najaarsrit Oldtimervriendenclub “Klassiek Mechaniek Zeeland” 2 september 2018

Najaarsrit Oldtimervriendenclub “Klassiek Mechaniek Zeeland” 2 september 2018

Oldtimervriendenclub “Klassiek Mechaniek Zeeland” (KMZ) organiseert op zondag 2 september de derde en alweer laatste oldtimerrit van dit seizoen, namelijk de Najaarsrit.

Hoewel het nog zomer is, kleurt de natuur door de aanhoudende droogte veelal bruin in plaats van groen en lijkt de herfst alweer aardig in zicht, dus nog een mooie kans om er samen met de oldtimer op uit te trekken en te genieten van een prachtige toertocht door Brabant!

Inschrijven kan vanaf 10.15 uur, tot 11.15 uur, op een verrassend mooie locatie, namelijk bij “Landgoed De Barendonk”, Millseweg 13, in Beers. De start is circa 11.30 uur.

Evenals bij voorgaande ritten, verwacht de organisatie dat er weer ruim 100 Oldtimers, luxe- en vracht-auto’s aan de start zullen verschijnen voor deze prachtige toertocht! De route is circa 90 km lang en gaat via landelijke wegen via o.a. Grave, Keent, Ravenstein en Oijen, waar de pauzeplaats is bij de Bierbrouwerij aan de dijk, via Vinkel en Uden, terug naar het eindpunt, Zalencomplex Het Witte Huis, Reekseweg 7 in Zeeland, waar men rond 15.00 uur, weer denkt te arriveren.

De deelnemers en andere belangstellenden, kunnen daar nog ruimschoots nagenieten met zicht op de auto’s want voor ruime en veilige parkeergelegenheid is gezorgd.

Deelname voor leden van KMZ is gratis.

Iedere deelnemer ontvangt een aantal consumptiebonnen en een routebeschrijving.
Ook niet-leden met een oldtimer of speciale auto, kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van € 12,00 gevraagd, exclusief de kostprijs € 3,- voor een rallybord. (Vrijblijvend en dit hele jaar geldig)

Voor contact of meer informatie over KMZ zie: www.k-m-z.nl

terug naar voorpagina