Over OldtimerNieuws

Een oldtimer is een klassiek voertuig waarvan het model al lange tijd niet meer gefabriceerd wordt (Wikipedia).

OldtimerNieuws biedt nieuws over de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de oldtimerwereld. Op uw eigen beeldscherm, de actualiteiten over de voertuigen van vroeger.

Oldtimernieuws is een webblog door liefhebbers voor liefhebbers van oldtimers in Nederland. Het lijkt soms wel dat de wereld steeds sneller draait. Steeds maar nieuwe ontwikkelingen, nieuwe technieken. Wat is er dan leuker dan met gebruik van de nieuwste mogelijkheden toch even stil te staan in de tijd?

Wettelijk disclaimer
Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link. Oldtimernieuws kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor het handelen van externe advertentiebedrijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.